Ubiquiti

Networks

Η Ubiquiti Networks γεφυρώνει το ψηφιακό χάσμα με συνεχή ανάπτυξη, κατασκευή και επένδυση σε νέες πλατφόρμες επικοινωνίας για όλους και για όλα. Με πάνω από 10 εκατομμύρια εγκατεστημένες συσκευές σε περισσότερες από 180 χώρες, η Ubiquiti μετασχηματίζει υπο-δικτυωμένες επιχειρήσεις και κοινότητες. Η πρωτοπόρα πλατφόρμα UniFi® συνδυάζει την πρωτοποριακή τεχνολογία με την καλύτερη απόδοση τιμής και την υποστήριξη της παγκόσμιας κοινότητας των χρηστών για την εξάλειψη εμποδίων στην πρόσβαση.

Το σύστημα Unifi Wi-Fi Enterprise είναι μία επεκτάσιμη λύση access point, σχεδιασμένη για εύκολη ανάπτυξη και διαχείριση. Οι συσκευές εσωτερικού χώρου UniFi Access Point (AP) διαθέτουν κομψή σχεδίαση και μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στην οροφή ή σε τοίχο, χρησιμοποιώντας τα παρελκόμενα υλικά τοποθέτησης. Οι συσκευές εξωτερικού χώρου Unifi AP (UAP) έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στις συνθήκες εξωτερικών χώρων.

>Εξοικονομήστε χρήματα και χρόνο σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα Wi-Fi που χρησιμοποιούν έναν κεντρικό ελεγκτή τεχνικού εξοπλισμού, τα Unifi έρχονται πακέτο με ένα μη-αποκλειστικό λογισμικό έλεγχου που μπορεί να αναπτυχθεί σε ένα PC, Mac ή Linux μηχάνημα της επιχείρησης, σε ένα private περιβάλλον cloud ή αντίστοιχα χρησιμοποιώντας μία υπηρεσία public cloud.

Ισχυρός τεχνικός εξοπλισμός. Τα ταχύτερα UniFi Access Points διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας WiFi 802.11ac MIMO, ικανή να αναπτύξει ταχύτητα gigabit και ικανή να καλύψει αποστάσεις έως και 120m. Άλλα μοντέλα διαθέτουν Wi-Fi τεχνολογία 802.11n MIMO για υψηλότερες αποδόσεις στα 2.4 ή/και 5 GHz.

Το λειτουργικά προηγμένο λογισμικό του Unifi Controller εγκαθιστά, ρυθμίζει και διαχειρίζεται όλα τα Unifi APs με το εύκολα προς εκμάθηση περιβάλλον χρήστη του Unifi Controller.
Προσφέρει απεριόριστη επεκτασιμότητα. Αναπτύξτε το ασύρματο δίκτυο σας, όσο μεγάλο ή μικρό σας χρειάζεται. Ξεκινήστε με ένα (ή αναβαθμίστε άμεσα στο πακέτο των τριών) για να επεκταθείτε ακολούθως σε χιλιάδες, διατηρώντας παράλληλα ένα ενιαίο ενοποιημένο σύστημα διαχείρισης.

Επεκτάσιμη & Ενοποιημένη Διαχείριση Wi-Fi στην Επιχείρηση

Το σύστημα Wi-Fi Unifi Enterprise περιλαμβάνει το λογισμικό UniFi Controller. Το λογισμικό εγκαθίσταται σε οποιοδήποτε PC ή Mac εντός του δικτύου και είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω οποιουδήποτε web browser. Με τη χρήση του λογισμικού Unifi Controller, ένα δίκτυο Wi-Fi Enterprise μπορεί να διαμορφωθεί γρήγορα και η διαχείριση παρέχεται χωρίς κάποια ιδιαίτερη εκπαίδευση. Κατάσταση δικτύου σε πραγματικό χρόνο, αυτόματη ανίχνευση της συσκευής UAP, φόρτωση τοπολογίας, καθώς και προηγμένες επιλογές ασφαλείας, αποτελούν ένα άψογα ολοκληρωμένο σύστημα.